NXT Ambassador

NXT Ambassador

Als je werkzaam bent in de media of de creatieve sector dan kom je naast de marketing en communicatieprojecten vast ook wel eens uitdagingen tegen die vragen om een meer planmatige of strategische benadering. Dan is het fijn als je deze uitdagingen kunt oppakken voor je klant vanuit een beproefde methodiek. Speciaal hiervoor hebben wij het Media NXT spelbord ontwikkeld waarmee je met je klant op basis van inzichten, inspiratie en overzicht een integrale strategie kunt opstellen.

Voor wie?

Voor professionals en ZP’ers uit de media- of creatieve sector die geen strategie in huis hebben.

Wat levert het op?

Op basis van de Media NXT methodiek haal je op een interactieve manier inzichten en inspiratie op bij de klant die je vertaalt naar een strategisch stappenplan met een focus op nieuwe media.

Programma

Het programma bestaat uit de volgende 4 onderdelen:

1. Strategiebepaling

Wat is ons doel? Wie zijn we? wat is ons DNA? Wat is onze corporate story? Welke kansen zijn er? En hoe willen we dat de klant ons ziet? Deze vragen beantwoorden we aan de hand van het inspirerende archetype model. Ook leer je op basis van stellingen discussie en interactie te begeleiden.

2. Klant inzicht

Wie is onze droomklant? Wat is zijn context? Hoe ziet zijn klantreis eruit? En op welk(e) contactmoment(en) willen we inspelen en onder de aandacht komen? Ook klantbeleving en storytelling komen hier aan bod.

3. Propositie en creatie

Hoe vertalen we onze positionering naar een pakkende propositie? Dit doen wij op basis van ons propositiemodel waarin behoefte-belofte-bewijs centraal staan.

4. Middelenbepaling

Hoe komen we tot een effectieve crossmediale inzet van middelen. En hoe verdelen we zo effectief mogelijk ons budget over de verschillende middelen? Dit beantwoorden we aan de hand van de route die komt uit de klantreis waarbij per categorie acties bedacht worden.

Locatie

Als NXT Ambassador kun je voor workshops kosteloos gebruik maken van onze inspirerende ruimte in het SX gebouw op Strijp-S in Eindhoven.

NXT Community

Als NXT Ambassador ben je automatisch lid van de NXT Community. Hier delen wij kennis en ervaringen met elkaar die wij ook gebruiken voor updates van onze Media NXT producten.

Voordelen

  • Integrale, strategische benadering
  • Overzichtelijk stappenplan / Transparante werkwijze
  • Methodiek vanuit commitment en draagvlak
  • Kort en resultaatgericht strategietraject
  • Snel en effectief uit te rollen in organisatie
  • Geeft inzicht en overzicht van mogelijkheden en middelen

Ambassador worden?

Kosten voor het gebruik van het Media NXT spel zijn 250 euro per workshop sessie

Om de Media NXT methodiek optimaal in te kunnen zetten bieden wij Masterclasses aan voor NXT Ambassadors

Kosten NXT Masterclass: 2.500 euro (2 masterclasses)

Wil je certified NXT Partner worden, informeer dan naar de voorwaarden en de licentiemogelijkheden.

Wil jij de begroefde methodiek van Media NXT inzetten voor jouw klanten?

Meld je dan aan als NXT Ambassador.